Grattis

Grattis Anna Junttila!








Du är den sanna vän jag nånsin har haft.

Du lyssnar när man behöver och du får en alltid att skratta.

Du är den bästa vän som finns och det finns ingen så underbar som du.

Så med detta tal kan jag avsluta med en liten födelsedags sång.



”Med en enkel tulipan
uppå bemärkelseda’n
jag har den äran
jag har den äran
att gratulera.”





Grattis bästa Anna.





Kram Sandra

Jobbet!

Sry att jag ej har uppdatera så mycket, men jag sitter på jobbet har gjort den sen halv 2 :p.
Och jag sov gode så länge idag.
Skönt med lite sovmorron :), imorron fyller min bästa vännina år så då blir de att fira hennes stora dag ;).
Hon blir ju 20 så ska med henne på bolaget så hon får köpa sin första alkohol i sverige hehe :p, samt ska jag också handla lite alko ;).
kan ju inte sitta fel men en liten sup snart framöver ;).
Annars till veckan vet jag inte rikigt vad som händer, kanske lite jobb? kanske lite sovmorron, men framför allt blir de att söka jobb haha de är då prio ett på listan iaf.
Måste försöka hitta nått jobb som är mer än vikariat, Och visst jag är jätte nöjd med mina vik platser men att ha ett fast jobb skulle inte sitta fel iaf inte för ekonomins skull, vet att man har pengar till varje räkning varje månad och att ha så man kan leva mer.
Aja iaf så jobbar jag till 23,00 sen blir att åka hem och snöra sig i en dusch sen sova tills Anna ringer å väcker en imorron :).



Hur tycker ni det är med jobb i dagens samhälle?





Kvällen

Är kommen,

Klockan är 19,48 denna lördagkväll.

Jag känner mig grymt taggad till att dricka lite alkohol men de får väntas ett tag till ;).

Kan ju bara hoppas att denna vecka som kommer går fort, så det ej känns som ett år :).

Sitter hos syster och ska vara barnvakt och vara hära för sällskapet.

Kan säga att jag har ont i min läpp tack vare mitt munsår,Hatar munsår.





Vad tycker ni om munsår? och har ni nå bra förslag hur man får bort det fortast?.
Jag som en nörd i mina unga år.



Lördag

Idag är de lördag kan ni tänka er va fort det går ändå, tyckte nyss de  var måndag.
Och att de var början av januari, men nu är de slutet.
Snart börjar vi gå mot ljusare tider, Nu sitter jag hos moder och fader och nej de är väl inte så oväntat men så är det.
Får se vars jag bärav ikväll om de blir heden eller om man kanske får titta förbi hos syrran och säga hej.
Känns som de var ett tag sen jag var hos syrran.
Och idag har jag sminka mig känns som de var en evighet med utan att ha nån anledning.
Jag kände bara att idag behöver jag inte se slö å slapp ut har till och med inte på mig nå mjukis och tjocktröjja.
Här kommer det snart nåra bilder på dagens outfit dock när bilden kommer med mitt ansikte får ni ta hänsyn till mitt munsår :/.. hatar den men ibland måste den bara finnas dära :) ..



Så där, så ser jag ut idag :)
ha de ciaoo

friday toooooo........

day.

Ja tro det eller ej men så järe ;)
Sitter hos mormor och morfar nu och ser lillstumpan Anna skriva i en bok :P
Idag har jag försökt blogga men har ej gott konstigt nog, min mobil verkar inte gilla att jag bloggar eller nått :p.
Jag har jobbat från 07,00 till 15.30 :) sen åkte jag till min moder och fader för att följa med att handla hem det sista jag behövde och fick mat fick jag med :p . sen la jag mig i ett varmt skönt underbart bad som var som en dröm, mmmmmmmmmmmmmm. haha .
Aja nu ska jag inte uppehålla Annas dator mer :p.

Ciaoo.



 

Torsdag!

är det idag, imorron eller kring 00,00 får man pengar sen börjar man jobba 07,00 imorronbitti skönt att få jobba å känna nalta pengar :p .. just nu sitter jag hos moder å fader, blir att ta sig ett varmt skönt bad sen passa på medans man kan så att säga haha :p ... sen blir de väl inte att vara hära så länge utan hem mysa med täcket i soffan å glo klart buffy :p .. Efter denna helg blir min bästaste vännina hela 20 år :) så blir måndag blir de bolaget , sen hem till henne å fira henne på sin underbara dag :) .. min flicka börjar bli så stor =). Ja va ska man mer säga? hmm
Aja ha de bra
/Sandra

Dagen!!

Jaa den börja väl inte den bästa skulle jag tro. Mamma ringde halv 12 vilket var bra för min del, men ni tror inte att jag somna om lika fort som vi la på *SATAN* sov tills mamma ringde igen och då var väl kl Halv 2-2 , Jaa ni förstår hela dagen gick åt till att sova nästan.
Sen så när jag ändå vakna hade jag denna irritation i mig,Sur irriterad och frustrerad över att inte veta va de var som gjorde mig så sur och irriterad, jamen iaf så for jag till mamma, vi började prata om saker och jag kände bara tack vare min surhet som jag hade när jag vakna ändå fanns kvar, vart de väl lite himla med ögonen och tyvärr snäsig inte menat så man de vart så, Men som jag sa till mamma *förlåt men jag har väl tyvärr en dålig dag, precis som alla andra kan ha*, ja där slutade med att jag åt middag med dom sen ringde syrran och ville ha barnvakt kring 5 tror jag kl var då, så jag åkte dit, tog hand om mina söta syskonbarn, dom gör en alltid på gladare humör, sen var de menat att jag skulle åka hem och lägga mig och sova men haha nää jag var så himla slisk sugen så hade jag åkt hem hade jag surat över att jag inte har nått slisk hemma så jag åkte till mormor och morfar , där söta Anna och Marianne fanns, prata och jag skratta :p .. okej jag hade ju blivit på bättre humör innan jag ens åkte till syrran, var där till ca 5 i 11 sen åkte jag hem, nu har jag sett en skiva buffy the vampire slayer, vill börja på sista säsången nu men vet ej om jag ska det, eller om jag ska lägga mig i sängen och försöka sova, imorron har jag dock inte så mkt på listan, mamma skulle väl ringa och väcka mig där kring halv 12, men jag funderar om jag ska vara vaken denna natt och somna tidigt imorron, känns som att min dygns rytmen kunde ha varit lite bättre än vad den är nu.
Imorron är bara planerna att åka till moder och låna deras badkar och bara lägga sig och mojjsa i ett varmt härligt bad, kan lova att kroppen behöver koppla av nalta. har så ont i lederna. Men men nu blir de sova till jerry springer, Sov gott alla läsare. Det ska jag försöka göra iaf. Natti Natt

Fan ååh!!!!!!!!!!!!!!!

Jaa de kan man säga. Jag har haft en sån hemsk huvudvärk idag så jag sov väl till 11 men ändå jag låg och vila till 15,00 tror jag hon var. Och nu då ja jag har svårt med min andning och min astma medicin vill inte funka heller, jag förstår ej vad de är i denna lägenhet som gör att jag får sånna problem. Okej de bor typ hundra hundar sammanlagt om man räknar alla lägenheter i detta trapphus, men jag vet ej om de kan bero på det. Jobbigt är de iaf, jag har nyss storstädat så kan ej ha med att de är mega dammigt och det som jag också är allergisk mot. Nää om man kanske ska gå och lägga sig eftersom jag tror min telefon(mobilen) kommer antingen få sms eller ringning :), Visst min hemtelefon kommer ringa kl 11,00 :) men de är mamma som säger att jag ska vakna :p .. Mobilen är en helt annan sak, en sak som ändå är gode rolig sak :) tror jag. aja nää nu ska jag sova natti alla hejs ;)

Natten till måndag

Yes imorron är det måndag.
Det som står på listan är Tvätta , handla , bjuda mina föräldrar samt bror på middag.
Sen får jag se vad jag gör på kvällen har inte riktigt bestämt mig ännu men blir säkert bra ändå :p ..
Torsdag jobbar jag så de känns ju skönt att få göra lite nytta :).
Sen blir de lule nån dag nästa månad bara jag får kvar lite nöjes pengar, lite ont om sånt nu när man ej har ett fast jobb.
Men har två viktjänster så de går ihop iaf jobba när dom behöver en.
Men hoppas verkligen snart att man får nått fast så man kommer igen och kanske får kvar lite mer pengar så man kan börja tänka lite mer på framtiden typ större lägga och sånt :p ..
Skulle så gärna vilja ha en två och inte en etta men är man ensam och är arbetlös så har man ej råd med så mkt. men att få åka till lule skulle nog vara en bra sak.
Känner att jag behöver lite miljö ombyte.
Annars inte så mkt sitter och lyssnar på musik och rensar hjärnan lite tror jag, ja jag vet ej. Det blir nog bra i slutändan.
Jag försöker se posetivt på allt så kanske de blir ett gladare slut me :p.
Ändå tragiskt detta man har ju typ en blogg för att kunna skriva av sig och sånt som typ en liten dagbok men ändå kan man inte skriva de man egentligen vill eftersom att detta hamnar på nätet och flera hundra läser och man vet ej vem dom är.
Om dom är nån man vill ska läsa eller om de bara är snokande människor som tror man skriver om dom bara för att dom vill ha uppmärksamhet.
ja jises tror jag ska börja göra som man gjorde när man var liten, jag ska skaffa mig en DAGBOK en sån man hade när man var liten, i den finns de inga som läser den iaf.
där kan man ju skriva av sig allt negativt och störande saker så de inte behöver påverka resten av samhället.
Jag är kanske i en sån hära svaka eller va de heter men kan man hamna i nå annat när man bara får höra typ klagomål å störande saker samt elaka , Jag kan säga att jag är inte perfekt kommer aldrig vara det.
Jag gör vissa saker som jag ångrar innerlikt ibland men jag gör också saker som gör mig stolt över mig själv.
Och de som gör mig mest stolt är jag att är den jag är och jag vill inte vara någon annan heller jag vill vara jag.
Leva mitt liv på det sättet jag vill, umgås med vem jag vill oavsett om de är föräldrar vänner osv .
Jag kan säga att jag umgås mkt med mina föräldrar men jag älskar dom och dom mig, och bara för att jag umgås med dom innebär de inte att jag inte har nått liv eller nånting.
Utan det är MITT VAL MITT LIV.
Och dom som är mina vänner förstår det. Jag vet två st som tar mig på det sättet och förstår mig att jag vill umgås med föräldrarna..
och dom två vänner som tar mig för den jag är.
jag är så jävla glad att ha er i mitt liv.
Ni två är dom som står mig närmast av vänskapen.
Ni får mig att må så bra, och eran närvaro, ni får mig alltid och skratta om jag är nere.
ni som står mig nära vet vem ni är och vi kan gråta, skratta, muppa oss och bara flumma å umgås och jag älskar det.
Jag kan säga allt till er och jag vet att de stannar där.
och jag vill att ni ska veta att de gäller samma hära, mig kan ni lita på och jag säger inte till nån.
Jag älskar er tjejer ni är dom bästa vänner man kan ha.

Jaaa ibland måste man väl bara skriva av sig antar jag :p ..
Nog första gången jag har skrivit så hära mkt på länge men de behövdes väl  :P ..
Jag är så glad att jag vet vem jag har i mitt liv och inte har.
Jag ångrar som sagt vissa saker men vissa saker är jag jävligt glad att jag har gjort, saker jag har gjort för att få mig att må bättre.
fast visst de finns folk som säger andra saker att de är dom som har gjort detta för att dom skulle må bättre osv .
Men jag antar väl att de alltid finns två versioner och sen vem som talar sanning kommer alltid fram till slut.
Vem de är som har sagt vad och gjort vad.
men som jag sa jag är ej perfekt jag har gjort mkt fel. men jag har också fått skit för saker jag ej har gjort bara för att andra ska få må bättre.

The truth always comes to the endsweep in front of your own door before you blame someone else.



Nää nu ska jag sova natti alla

Natten till lördag

Ja hära sitter jag 04,19 på natten/morron, jag tänkte att jag skulle vända tillbaka på dygnet så vi får ju se hur de går med det, helt plötsligt vart jag mega trött, men jag ska verkligen försöka in till det sista :p . Men men nån gång måste man försöka göra nånting för att få tillbaka de gamla goda dygns rytmen :) Jag känner sån posetiv känsla i hela kroppen, precis som att de ska till å  hända nå jätte bra och roligt i mitt liv, inte för att jag säger att mitt liv är tråkigt och dåligt :P Älskar mitt liv mer än nånsin just nu :).. Eller de gör jag väl alltid dock. Men måste bara säga att ibland kan visa människor förstöra ens posetiva tankesätt.. haha Bara för att visa typ inte har nått liv behöver dom ju inte försöka he ner andra bara för att dom själva kanske mår så bra eller vill vara i den där sandlåde nivån. Men de vill ej jag jag vill göra nånting mkt mognare så jag har valt att ta bort alla sånna negativa människor från mitt liv oavsett om dom är nån jag umgås med i vardagen eller som bara finns på fb, msn eller nån annanstans. jag har folk nära mig som ger mig den posetiva tanken eller dagen som jag vet att jag kan njuta av de lyckliga jag har och kommer få.
aja nu orkar jag ej skriva mer hejs

RSS 2.0